ebuddy messenger yenilendi.

Webden; MSN, AIM, ICQ ve Yahoo! kullanıcıları, cep telefonunuzun wap servisi üzerinden; MSN, AIM ve Yahoo kullanıcılarıyla mesajlaşabileceğiniz türkçe dahil toplam 10 dili destekleyen ebuddy web messenger, yeni arayüzü ve özellikleriyle beta yayınına başladı. ebuddy web messenger beta sürümünü buradan inceleyebilirsiniz.

ebuddy messenger yenilendi.” üzerine 30 yorum

  1. hoşşşşşşşşşş güzel ama oturum acılmıyrrr neye yararr!!!!!!!!!

  2. msn acamıyorum neden eskiyken daha iyiydi en azından msn acılıyordu valla yazık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  3. Kontrol ettim açılıyor. ben açamadım açılmıyor diyen arkadaşlar o sizin beceriksizliğiniz. çoktan beri ebuddy türkçe dil desteği sunuyor. birde türkçesiyle deneyin. hala sorun varsa web tarayıcınızdan kaynaklanabilir. firefox 2 yada internet explorer 6-7 sürümlerini kullanın. ebuddy ajax tabanlı bir servis olduğu için daha eski web tarayıcılarında sorun çıkartabilir.

  4. iğrenç olmuş önceden daha iyiydi.oturum açılmıyor.hiç bi işe yaramaz artık.oyüzden çoğu arkadaşım artık ebuddyi kullanmıyor

  5. eskiden daha iyiydi şimdi bi işe yaramıyor.biran önce eski haline geri getirin

  6. ewet açılıyo arkadaşlar nasıl açılmıyooooooooooooo bn açtım mesela çok becerisizlikten kaynaklanmıyooo bu olay ugraşınca herkes yapabilir bundan emin olunnnn bn çok ugraştım ama açtımmmmmmmmmmmmmmm sorun sizde

  7. Slm ,
    Arkadaşlara katılıyorum.Oturum açılmıyor.Eski haline dönsün LÜTFEN!!!

  8. valla bende açtım açamadım diyenler nereye bakıoda açamıo acaba gerçekten beceriksizlik sizde bencede herşeyin kolayına kaçmayın canım biraz beyninizi yorun (zahmet olacak ama)

  9. ya bakınız arkadaşlar bn öznur bn herşeyın kolayına kaçmıorum siz yapamıyonuz galibaa ya google grn ebuddy yazın ok ondan snra 3 . kıta ya gelin ondan snra abuddy yenilendi falan yazıooo ondan snra ebuddy beta satenebuddy web messenger var yeşil yazılmış oraya tıklayın açılıooo saten msn niz yazın şifresini yazın ah artık bunu da beceremıosanız ne diyım size bn ok valla bn tarıf ettım bn beynımı yoramam gerke yok neden yoruyım ki boş işlere offfffffff size anlatmaktan sıkıldım artıkkk offfffffffff
    hade by cvbınız bklyrm cvb lara hazırım her soruya verecek cvbım vardır elbet altında kalmam lafların

  10. ben ilk defa ebuddy i kullanıyorum ve adres kısmında @ den sonrasını yazmıyo dolayısıyla giremiyorumm.niçinnnnn?

  11. slm arkadaşlar bencede bir sorun yok bugün ilk kez denedim ve rahatlıkla msn mi açtım sorun yok bence tekrar deneyin yada biraz bekleyin açılıo size ii denemeler:)

  12. ARKADAŞLAR BENDE “EBUDDY” KULLANIYORUM. ANCAK BU SİTEDE SADECE YAZILANLARI GÖREBİLİYORSUN. HERHANGİ BİR RESİM VB. GÖRÜNTÜLERİ GÖREMİYORSUN. BANA MSN DIŞINDA CHATLEŞİRKEN KARŞILIKLI GÖRÜNTÜ VEYA RESİMLERİ GÖREBİLECEĞİM BİR SİTE ÖNEREBİLİRMİSİNİZ. MESALA BEN SİZE MEEBO VE SNIMMER DİYE 2 SİTE VAR. BU SİTELER GERÇEKTEN ÇOK HARİKA. BU SİTELERDE SADECE MSN KAYITLI OLAN KİŞİLERİ DEĞİL KAYITLI OLAMAYAN VEYA HERHANGİ BİRİSİYLE DE GÖRÜŞEBİLİRSİN. TÜRK VEYA YABANCI KİŞİLER OLABİLİR.

  13. şerrrrefime eskiden daha güzeldi yaw şimdi bişey olmuyorki bence siz eski siz değilsiniz…amin..inş. görusmek uzere 3+8=11 hele abee walla kusura bakmayın güzel olmus ama güzel olmamıs işte ondan amin amin amin..tamam yaw hadee by eskısı daha gozeldıı

  14. arkadaşlar hakkaten çok beceriksizsiniz.açılıyo.açılırken biraz beklemeniz lazım.açılmıyo die bişey yokkkkk….

  15. yaaa uff yaa bi msn açamıyoruz şuradaaaa yaaaaaa

  16. safmısınız siz ya web messengera girin yine eskisi gbi:D kafasıslar:D

  17. bencede çok güzel beğendim rahatlıkla arkadaşlarıma ulaşıyorum teşekürler.başarılarınızın devamını lilerim.

  18. yooo çok harika olmuş oturumda açılıo çok güzel gerçekten harika

  19. oturum açılmıor eski hali cok güseldi ne gerek vardı ki yenilemeye nasıl olsa eskisinde de türkçe kullanabilioduk LÜTFEN eski haline dönsün şirketteyiz insaf yani bi ebuddymiz vardı oda yok oldu….( şu beceriksizlk olayıda cok sacma acanlar kadar acamayanlrda beceriklidir eminim… ama açılmıor bu bi gerçek…..

  20. bence çok güzel oturum açılıo tülin sen beceremiosundur:D

  21. arkadaşlar biraz formları takip edin ondan sonra rahat rahat kullanırsınız bende ilk defa denedim çatır çatır giriyo ve süper bi program gayet memnunum.

  22. ya bi kere bu ebuddy messenger’in yenilenmiş hali değil bizim türkler bi site açmış,reklemınıda ebuddy yenilenmiş olarak yapıyo…kanmayalım lütfen:))

  23. bencede oturum açılmıyor.o açılıyor diyenler de gelsin kendiileri açsın kolaysa.önceden de açılmıyordu şimdi de açılmıyor hiç beğenmedim

  24. ilk denmede açtım.ama ücretli mi? bilgi verirseniz sevinirim..

  25. bende denedim açılıo.hatta çogunlukla ebuddy kullanıorum.açamadım dienlerde arkadaşlara katılıorum o sizin beceriksizlğiniz.

  26. waLLa aCıLdı saoLun Çok işimiSe yaraDı ßu ebuddy Thankss 🙂

  27. Bir önceki yorumumda, çıkabilecek sorunlarınların çözümlerini belirtmiştim zaten. buradan firefox’u indirip kurun, (firefox’un indirilmesi ve kurulması 10 dk. bile sürmez) kurulum işlemi neticesinde masaüstünde yaratılmış olan firefox kısayolunu çift tıklamak suretiyle firefox web tarayıcısını açıyoruz ve adres bara “http://www.ebuddy.com” yazıp siteye ulaşıyoruz. hepsi bu. ben hala giremiyorum diyenler oturup dua etsinler, duaları kabul olursa açılır. bu yazıya yapılan abuk sabuk yorumlara tahammül edemiyorum, dolasıyla da son yorumu kendim yaparak bu yazıyı yoruma kapatıyorum.

Yorumlar kapalı.